Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler maaş geldiği gibi anında bitiyo kenara üç beş kuruş atsam da acil bişey çıkınca vade bozuluyo diye dokunamıyorum hem birikim yapıp hem parayı özgürce kullanabilsek keşke
hayat finansın avantajlı hesabıyla https://hayatfinans.com.tr/hesaplar/avantajli-hesap çözdüm o işi vade bekleme derdi yok yani istediğin an harcama yapabiliyosun ama içerdeki para değerlenmeye devam ediyo baya raahat oluyor yani
mantıklıymış hee peki hesap işletim ücreti falan varmı yani durduk yere masraf çıkarmasınlar dijital banka olunca prosedürler falan çok uğraştırıyolarmı?
yok tamamen masrafsız bankacılık zaten görüntülü görüşmeyle hemen hesap açılıyo şubeye gitme derdi flan da yok uygulama hızı falan baya başarılı bi dene derim ayrıca oranlarda güzel kar paylaşım oranı da %99 a kadar çıkıyor
Bence vadeli mevduat yüksek enflasyon olan bir ulkede iyi birşey değil. Para kazanır gibi görünüyor ama enflasyona karşıda paran eriyor.
Yani ilerleyen süreçte vadelinin getirdigi para pul olabilir